tillbyggnad-bygga-till-nytt-rum

Tillbyggnad

Om du vill öka din boyta utan att behöva flytta är en tillbyggnad rätt väg att gå. En tillbyggnad är en form av nybygge då man bygger till en extra boyta ovanpå, under eller på sidan av huset. Detta innebär att du i vissa fall behöver en anmälan eller ett bygglov för att göra en tillbyggnad. Så snart du fått det godkänt från kommunen ska du kontakta våra hantverkare för att få hjälp att projektleda, utföra och kvalitetssäkra slutresultatet.

Hantverkare och arkitekter som lyssnar på dina önskemål

Vid en tillbyggnad är det mycket att tänka på. Man kan tyvärr inte bara bygga ut ett extra rum och tro att resultatet kommer kännas som en del av den övriga bostaden. Då vårt team består av kompetenta hantverkare och arkitekter så kan vi undersöka bostaden och den omkringliggande miljön för att ge rätt rekommendation utifrån dina förutsättningar. Vi kommer exempelvis undersöka:

  • Husets arkitektur. Finns det något unikt och karaktäriskigt i bostaden vi ska implementera när vi bygger till ett nytt rum.
  • Hur är den omgivande miljön och marken
  • Vad är den tänkta funktionen i tillbyggnaden. Hur kan det nya rummet optimera och öka boytan.

Om du önskar kan vi presentera en tydlig planering och första ritning över hur din tillbyggnad kommer se ut. Ibland är det lättare att ta beslut om man ser en bild på hur det kommer bli.

Noggrannhet och kvalité när vi bygger till ett rum

En tillbyggnad kan se olika ut och ställer olika krav på hur arbetet ska struktureras. Detta kräver stor skicklighet från vårt håll för att möta dina behov och förväntningar. Vi kommer aldrig kompromissa med varken kvalité, hållbarhet eller säkerhet i vårt arbete. Vi lägger ner samma engagemang och tid på varje projekt för att göra dig nöjd.

Med vår långa erfarenhet och breda kunskap inom byggbranschen kan vi hjälpa dig med alla sorters tillbyggnader. Oavsett om det gäller att gräva ut en källare, höja taket för ett extra våningsplan eller bygga en fin och stor altan.

Vi lämnar inget ofärdigt och är noga med att kvalitetssäkra varje moment innan vi går vidare till nästa. Uppfyller ett moment eller något material inte våra krav gällande kvalité eller säkerhet ser vi till att åtgärda detta så snabbt som möjligt.

tillbyggnad-bygga-till-ett-rum

Vi bygger till ett rum för att optimera boytan

Det finns många anledningar till varför en tillbyggnad är nödvändig. Syftet med att bygga till ett rum är att öka boytan och optimera utrymmet i bostaden. För detta ändamål hjälper vi kunder bygga nytt sovrum, ett poolhus eller ett nytt garage.

Inget arbete är för stort eller för litet för oss att hjälpa till med. Vi har lång erfarenhet av yrket och då vi består av ett team inom olika områden kan vi hjälpa dig bygga till ett rum, oavsett vad det är för rum. Vi arbetar tätt ihop med våra erfarna konstruktörer och kvalitetsansvariga för att säkerställa att varje moment håller hög kvalité.

Hur vi arbetar för att din tillbyggnad ska passa den övriga bostaden

Vår målsättning är att ditt nya våningsplan, garage eller altan ska vara i samma stil som övriga bostaden. Man ska inte se att huset har en tillbyggnad. För att uppnå detta tänker vi på helheten och hur vi kan kombinera den nya delens storlek, planlösning och fasad så att det passar med det äldre huset.

När vi bygger ut är vi noga med att använda samma takmaterial, fasadmaterial, kulör samt diverse fönstertyper och detaljer så att slutresultatet blir så lik den övriga bostaden. Vi lägger även ner tid på att alla dimensioner, proportioner och volymer görs i den ursprungliga stilen. Det är självklart helt upp till dig hur du vill att tillbyggnaden ska se ut.

Bra pris på tillbyggnad – Använd det förmånliga ROT-avdraget

Det är många som kontaktar oss med frågan om ”hur mycket kostar en tillbyggnad?”. Det är svårt att säga då allt är beroende på arbetets omfattning och hur du vill att tillbyggnaden ska bli. Vi baserar bland annat vårt pris på:

  • Den konstruktion du vill ha
  • Vilket material du väljer
  • Om det ska vara någon specifik design för att matcha den övriga bostaden.

Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig bygga till ett extra rum eller ett garage med mera.

Om du är mer intresserad av vilket pris vi erbjuder ska du skicka iväg en offertförfrågan. Vi återkommer inom kort med ett första prisförslag för dig baserat på dina specifikationer.

  • Som privatperson kan du använda ROT-avdraget för en prisvärd tillbyggnad.
Med en tillbyggnad kan du öka boytan. Vi kan bygga till ett rum enligt dina önskemål, samtidigt som den passar ihop med övriga bostaden.