tillbyggnad-renovering

Renovering

Med en renovering är det enkelt att göra om hemma. Värdet på bostaden kan höjas och genom att renovera en äldre bostad kan man få in modern och nutida design med relativt små medel. Men det är viktigt att arbetet utförs korrekt då det är mycket man behöver ta i beaktning innan man börjar riva i väggar och slita loss golvbrädor.

För professionell hjälp ska du anlita våra hantverkare som har lång erfarenhet av både tillbyggnad och renovering av bostäder. Vi hjälper dig genom hela processen, från början till slut, så att slutresultatet motsvarar dina förväntningar.

Komplett renovering av bostad, badrum och kök

Våra team består av erfarna och kompetenta snickare och hantverkare som kan göra verklighet av dina idéer. Det finns många olika anledningar till att man bestämmer sig för att utföra en renovering. Kanske vill du förnya hemmet så att det känns mer modernt, renovera ett rum som blivit bortglömt eller göra en totalrenovering för att höja värdet på bostaden.

Oavsett vilken typ av renovering du vill ha utförd kan du vara trygg med att vi har den rätta kompetensen för att uppfylla dina behov. Det innebär att vi kan hjälpa dig med en totalrenovering av bostaden, badrumsrenovering eller köksrenovering. Vi hjälper dig från början till slut.

Hur en renovering går till

När du anlitar våra hantverkare är vår främsta uppgift att göra verklighet av dina idéer. För att du ska bli nöjd med slutresultatet kan vi tillsammans diskutera dina idéer och tankar med renoveringen, så att vi kan ge rekommendationer utifrån vår kunskap inom området.

  • Vi kommer gå igenom din bostad och det rum du vill förändra för att fastställa hur vi bäst går vidare med renoveringen
  • Vi kommer rekommendera rätt virke och material för att uppnå bästa resultat
  • Ge förslag på fler lösningar som motsvarar dina önskemål
tillbyggnad-renovering-renovera-fönsterbrädor

Hantverkare som har alla certifieringar och auktoriseringar

Inget renoveringsprojekt är för stort eller för litet för oss. Då behovet hos våra kunder kan se olika ut är vi självklart anpassningsbara och stolta över att vara behjälplig av diverse projekt. Detta innebär att vi kan hjälpa dig förändra och bygga om en planlösning i ett rum i bostaden, snickra nya fönsterbrädor eller göra en äldre bostad mer modern.

En renovering är ett krävande arbete som ställer högra krav på vår skicklighet och kunskap inom snickeri. När du anlitar oss kan du vara trygg med att våra hantverkare har alla certifikat och auktoriseringar som behövs. Vi är noga med att följa alla regler och riktlinjer som finns inom branschen för att garantera att din renovering uppfyller de krav som finns.

Då vi hjälper dig genom hela processen får vi även en möjlighet att kvalitetssäkra varje moment under arbetet. På så sätt kan vi snabbt upptäcka om något moment inte uppfyller de krav vi har på arbetet eller om vi hittar någon annan bättre lösning.

Fördelar med att anlita vårt byggföretag inför en renovering

Det finns många bra anledningar att anlita oss när du vill ha hjälp med tillbyggnad och renovering hemma. Då vi arbetar efter branschens riktlinjer kan vi med stolthet leverera ett resultat som motsvarar dina förväntningar och samtidigt håller hög kvalité.

  • Vi inleder varje renovering med en personlig konsultation för att veta mer om dig, dina tankar och förväntningar på oss
  • Vi tar ansvar för hela processen, från att planera vår tid, köpa in material och kvalitetssäkra varje moment
  • Vår målsättning är att du ska bli nöjd med din renoverade bostad. För att uppnå detta arbetar vi alltid efter dina önskemål, men är samtidigt måna om att ge rekommendationer utifrån branschen för att presentera olika förslag.

Anlita certifierade hantverkare med ROT-avdraget

Om det är dags att ta tag i din renovering ska du kontakta oss för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig vidare. Då kan vi förse dig med mer information om hur processen går till och hur vi arbetar för att uppnå bästa resultat.

Som en konkurrerande byggfirma är vi stolta över att erbjuda ett bra pris på renovering och tillbyggnad. Kontakta oss för en offert! Vi baserar vårt pris på arbetets omfattning och förväntad tidsåtgång.

  • Som privatperson kan du anlita oss med det förmånliga ROT-avdraget. Då kan du få upp till 30% avdrag på den totala arbetskostnaden.
Låt våra hantverkare utföra renoveringen åt dig. Du får ett resultat som motsvarar dina förväntningar, håller hög kvalité och håller länge.