Om oss

Hos FF Drift & Bygg är vi stolta över att erbjuda båda privatpersoner och företag ett komplett utbud av tillbyggnadstjänster. För att kunna erbjuda dig kvalitativt utfört arbete har vi ett starkt team av kunniga arkitekter, ingenjörer, snickare, elektriker och konstruktörer. All denna kunskap behövs för att leverera en komplett tillbyggnad helt enligt dina behov.

Vi är en konkurrerande aktör som dagligen strävar efter att vara ett byggföretag i framkant. För att uppnå detta uppmuntrar vi våra hantverkare att regelbundet utvecklas för att möta den ökade efterfrågan på kvalitetsbyggen.

På FF Drift & Bygg väljer vi att inkludera dig i hela processen via vår digitala plattform där du dagligen kan följa projektet.

Alla våra hantverkare har de certifikat och auktoriseringar som krävs för att arbeta med exempelvis el och VVS. För att säkerställa tryggheten och säkerheten hos våra hantverkare och dig som kund är vi även ansvarsförsäkrade.

Du är välkommen att kontakta oss på FF Drift & Bygg om du vill få mer information om hur en tillbyggnad går till eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig.